Дом > о нама > Наша предност

Професионални дизајнери

Голдеа суФранцуска тим професионалног дизајнераи елите, где се препоручује од стране УНЕСЦО-а као дизајн центар Француске.

Голдеа производи поседују дизајн дух Француске романтично моде, али су приступачне зелени луксуз. Донесите клијенти свету моде уразумној цени.

Сваке године нуди више одвише од 50 нових ставкинашим клијентима, Голдеа помоћи клијентима даИзбегавајте конкурентност ценаса другим конкурентима.

За твој ОЕМ производа, Голдеа такође у понуди дајемо стручне савјете да побољша своје производе на погодније ниво.

Један на један дизајнерско рјешење, Голдеа можете дизајнирати јединствен и атрактиван изложбени салон посебно за тебе.

Нема више оклевај, нема више цекај, одаберите Голдеа, одаберите профит и зарадити.

Нам цертификат

За 30 година, Голдеа је створио84 патенте, и освојио287 признањау индустријска врата.

Голдеа имају много за цертификацију за производе да би испунио потребе клијената каоЕО, Е1, ЦЕ, РОКО, ФСЦи друге еколошке цертификације.

Као зрела фирма, која има смисла за друштвене одговорности, Голдеа је такође одговарају највишим захтевима квалитета као што је предвиђено9001, ИСО14000:14001, DIPL.IN Ж.и других система строге контроле квалитета.

Опрема за производњу

Голдеа је моћан технологије, прецизну контролу уређаја и напредне производне траке. Сарадња са свету највећих компанија машинаСЦМ из ИталијеиХомаг из Немачке, Голдеа прихвата Прекоморски клијената редослед ОЕМ, ОДМ и друге сарадњу. Голдеа стално наставе међународне продаје појам и професионалну услугу дух пружања прве класе производе и услуге која је призната шири од купаца.


Нам Цлиенс

Голдеа је око83 клијенатаТо су били сарадјивао са Голдеа завише од 10 година, а неки од њих су свету познати предузећа, каоОБИ , колера, Гобнету; Рибе , Лероyмерлин; Ејс, САЦО, Маxеда, Травис Перкинс, Митре 10 и Хорнабацх.